Zombie Strippers

Handling

Ett zombievirus hittar fram till en strippklubb och vips har konceptet zombiestrippor uppfunnits.

Reines dom

När jag först hörde talas om det här projektet höll jag på att trilla av stolen. En zombiefilm med Jenna Jameson? Detta kan ju bli hur uselt som helst, tänkte jag för mig själv och gnuggade ondskefullt händerna.

Inledningen är helt bisarr med George Bush som upplöser kongressen och initierar ett zombieprogram. Rullen innehåller faktiskt fler Bush-smädelser per minut än någon film jag tidigare skådat, vilket förstås höjer betyget lite.

Budgeten är mycket högre än Zombiejäger, vilket gör att effekterna är snäppet bättre än en Amiga 500. Tänk om man kunde säga detsamma om manuset. Dialogen är helt absurd. Repliker som ”we drink napalm and piss fire” sägs utan att ens höja på de noppade ögonbrynen. Ett gäng kommandosoldater dyker upp och även de tappar förstås kläderna. Det måste vara otroligt varmt i studion.

Jo, jag förstår att man försöker vara rolig och att vissa scener ska uppfattas som komik, men även min sjuka humor har gränser.

Jenna har säkert varit med i fler filmer än de flesta skådespelerskor men bör nog undvika talroller i framtiden. Inte helt oväntat är det gott om nakenscener. Klassiske Robert Englund dyker också upp som slemmig klubbägare, fjärran från sin paradroll i Elm Street-filmerna.

Det hela är fasansfullt dåligt på så många plan samtidigt, men jag har ändå sett värre.

Omdöme: En biljardboll i pannan

Kommentarer inaktiverade.