Charlies Änglar 2

Handling

Ha ha ha. Du skojar? Med andra ord, nej.

Reines dom

Ok, det här var väl inte så lyckat. Trion från första filmen återvänder på ännu ett uppdrag som är nästan alldeles för enkelt att dubbeldissa. I sann uppföljarstil skall det vara mer av allt, inklusive aktrisernas urringningar. De tre flickorna verkar se den här rullen som ett perfekt tillfälle att dyka upp i varierande kostymer och miljöer de drömt om ända sedan tidiga år. Sedan har vi ju förstås Demi Moore som omotiverat dyker upp som en sorts überninja i tajta kläder.

Manus existerar inte och efter ett tag blir man nästintill yr av bristen på röda trådar.

Omdöme: En förvirrad rysk missil

Sofias dom

Av rent misstag såg jag uppföljaren till en av de löjligaste filmerna i världshistorien. Den efterföljande ruelsen var stor, i synnerhet eftersom charlies änglar 2 är så enastående töntig att jag, återigen saknar ord. Min enda tröst var att jag inte betalade en enda krona för mitt lidande.

Min enda tröst var att jag inte betalade en enda krona för mitt lidande.

Den här gången har Cameron, Lucy och Drew fått förstärkning av Demi. Och de är alla magrare än någonsin. Annars är allt sig likt. Små flickor i minimala kläder leker detektiver. Ibland slåss de, ibland klär de ut sig.

Frågorna hopar sig: Skall de fånga skurken? Hur många klädbyten får de göra? Kommer de att fälla en enda vettig replik under hela filmen?

VARNING FÖR SPOILERS!

(Ja, 578, Nej)

Omdöme: 1 asförbannad feminist

Kommentarer inaktiverade.