Cellular

Handling

En kvinna kidnappas och lyckas i sin fångenskap att göra ett enda telefonsamtal, som slumpartat hamnar i Ryans mobil.

Reines dom

Snubben som skrev manus till Phone Booth är tillbaka. Cellular måste vara den skamlösaste produktplaceringsrullen sedan Dracula 2001. Nokiatelefonerna syns överallt i extrema närbilder, och rollfigurernas främsta intresse är att skryta om de fantastiska funktioner deras telefoner har.

Sedan var det faktiskt någon sorts handling här och där

Att det är en New Line-film går inte heller att undvika, eftersom ungarna springer runt med Sagan om ringen-ryggsäckar. Ifall någon ändå skulle ha missat det så skriker huvudrollsinnehavaren ut det högt och tydligt. Och missa framförallt inte delen efter filmen där rollistan presenteras med hjälp av Nokiatelefoner.

Sedan var det faktiskt någon sorts handling här och där. Kim Basinger är kidnappad och hennes enda räddning är att kommunicera med Chris Evans via mobiltelefon. Well, kanske är "kommunicera" att ta i. Det fungerar så här: Han säger "shit", hon svarar "what", han säger "shit!!", hon svarar "what??". Lika fängslande som det låter. Hur hamnade Jason Statham i den här soppan?

När slutuppgörelsen äger rum under brädorna på Santa Monica Pier hoppas man på att Hajen, El Nino eller vad som helst skall dyka upp för att göra pinan kort. Men icke.

Omdöme: En svordom

Kommentarer inaktiverade.