Sex and the city

Handling

Fyra år senare är den kvinnliga kvartetten tillbaka och skuttar åter längs Manhattans avenyer

Reines dom

Senast vi såg Carrie befann hon sig i Paris med Mr Big och det kändes faktiskt som ett lyckligt slut på seriens sex säsonger. Några år senare får vi följa med när man skrapar på fasaden och givetvis hittar en del skavanker under putsen. Inte helt oväntat känns det hela som ett enda långt avsnitt, vilket antagligen är precis vad alla förväntar sig.

Vapendragarna Samantha, Charlotte och Miranda är också med och det rullar på som vanligt. För att fylla ut den tunna handlingen drar gänget till Mexiko i förhoppning om att lite miljöombyte ska få biopubliken att ha överseende, men det funkar i ungefär två minuter. Samantha fyller 50 och det sätter ju förstås viss prägel på filmen, som när tjejerna sitter på en restaurang och förvånat tittar på en annan tjejkvartett som medvetet påminner om dem själva i början av serien.

Som sig bör avrundas det hela med en scen där ett par Manolo är inblandade, vilket är en trevlig avrundning på historien om Carrie. Åtminstone tills nästa uppföljare dyker upp.

Omdöme: Två Manolo Blahnik

Kommentarer inaktiverade.