Glitter

Handling

En sångerska tar sig från botten till toppen.

Reines dom

Livet som dubbeldissare är hårt och otacksamt. Vissa dagar behöver man se skräp för att till fullo kunna uppskatta de få bra filmer som faktiskt råkar produceras ibland. Inom kort kommer SAOL att uppdateras, eftersom Glitter är själva definitionen av ordet skräp.

Ur Mariah Careys våtaste drömmar har sprungit en film som trotsar all form av vett, sans och logik. Till och med den tidigare så ohotade Crossroads darrar på manschetten och anar en tänkbar konkurrent till den åtråvärda titeln Fulfilmernas Konung. Det finns helt enkelt inga ord som gör den här så kallade filmen rättvisa.

Omdöme: En spypåse

Kommentarer

 • avatar
  Bollman
   (17 sep 2009)

  Då har man slutligen sett detta bottennapp. På något vis kände jag att jag var _tvungen_ att se den. Det skulle jag inte gjort.
  Vad var det där? En samling klipp utan någon inbördes relation? Och varför får man alltid se skyskrapor ovanifrån mellan varje klipp? Vad var det där för slut?
  Nä, fy sjutton, det var verkligen uselt. Det var ju inte ens tillräckligt med (kass) musik för att ett (ev.) fan skulle kunna njuta av det iaf. Läste på imdb att låtarna sjöngs av någon bakgrunds-doa ända fram till dagarna innan release (Oh the irony!). Detta då på grund av rädsla för bootleg…. Den enda ”boot” som den här filmen kommer få från mitt ”leg” är en stövel i arslet!

 • avatar
   (08 okt 2009)

  Det värmer mitt kalla hjärta att du delar min uppfattning. Den här rullen är faktiskt så kass att jag hade förträngt att jag ens sett den. :)